DUURZAME NESTKASTEN

Opzoek naar circulaire nestkasten die voldoen aan alle ecologische eisen? Well look no further! Wij hebben nestkasten ontworpen van houtenvloeren uit sloopwoningen. Deze hebben we gemaakt in samenwerking met Ecoresult en Eigenhaard zodat ze aan alle standaarden voldoen waar de vogels en vleermuizen gelukkig van worden. 

Deze kasten zijn goed voor de vogels/vleermuizen, de natuur en jou. Allemaal zijn ze afgewerkt met natuurlijke olie die ze bestendig maakt tegen weer en wind. Als je wilt kunnen we zelfs jouw tekst of logo erin graferen*! Zo worden ze ook nog eens persoonlijk. Deze nestkasten zijn perfect voor een langdurige hangplek maar ook voor tijdelijk gebruik bij bijvoorbeeld natuur inclusieve bouwprojecten. Doordat ze eenvoudig en veilig te monteren zijn kunnen ze ook op grote schaal gehangen worden. Mocht je de circulaire vogelhuisjes willen plaatsen dan is dat zo gepiept. Kijk snel welke nestkasten jij nodig hebt!

*Alleen bij oplages groter dan 100 kasten

WAAROM THE UPCYCLE NESTKASTEN?

Ophangen Duurzame Nestkasten - Upcycle Nestkasten

GERECYCLED MAteriaal

Alle nestkasten zijn 100% gemaakt van geUpcyclede houten vloeren uit sloopwoningen. Alleen de schroeven zijn nieuw!

voldoet aan alle ecolische eisen

De nestkasten zijn in samenwerking met de ecologen van Ecoresult ontworpen. Hierbij zijn de kasten conform alle wet en regelgeving.

sterk

Deze duurzame vogelhuisjes zijn van hoge kwaliteit hout en bewerkt met natuurlijk olie zodat ze wind en regen afstoten. Hierdoor gaan de nestkasten lang mee!

makkelijk op te hangen

Alle nestkasten gebruiken een ophangsysteem dat eenvoudig en veilig is in gebruik. Hierdoor zijn de kasten makkelijk en snel te plaatsen door iedereen.

MET LIEFDE

Zeg nou zelf, zijn ze niet prachtig? Allemaal met liefde gemaakt. Als we je niet hebben overtuigd om deze beauties aan te schaffen voel je vrij ons te berichten voor al je vragen ;D!