DUURZAME Kerstpakketten en Relatiegeschenken

Wij geloven erin dat ook je cadeaupakketten, kerstpakketten en relatiegeschenken duurzame impact moeten maken. Al onze pakketten zijn samengesteld met producten die duurzaam en/of sociaal geproduceerd zijn. Verras je personeel of relaties met een circulair cadeau dat jou en de ontvanger een goed gevoel geeft.  Bij The Upcycle maken we geschenken die gemaakt zijn van gerecyclede materialen of bij sociale werkplaatsen. Alle producten in de pakketten zijn lokaal geproduceerd in Nederland door o.a. sociale werkplaatsen in Delft, Amsterdam en Haarlem. Wij verpakken alles plasticvrij in duurzame pakketten. Alles wat je hier vindt zijn unieke duurzame cadeaus met Impact. Stop met bullshit kopen en kies voor cadeaus die een steentje bijdragen aan een planeet waar wij op willen wonen. 

Sociaal geproduceerde Cadeaupakketten

Sociaal geproduceerde kerstpakketten en relatiegeschenken zijn samengesteld uit producten gemaakt bij sociale werkplaatsen. Dit zijn werkplaatsen waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek krijgen om te re-integreren. 

NO-Waste Cadeaupakketten

NO-Waste kerstpakketten en relatiegeschenken zijn samengesteld met gerecyclede cadeaus. Alle producten in dit pakket zijn duurzaam ontworpen en circulair geproduceerd. 

Onze Duurzame en Sociale Relatiepakketten

GERECYCLED MAteriaal

Alle kerstpakketten zijn allemaal samengesteld met gerecyclede producten.

Duurzaam geproduceerd

Alle pakketten zijn duurzaam geproduceerd en met zorg samengesteld.

Sociaal gemaakt

We laten alle producten zoveel mogelijk maken door sociale firma's door mensen met een afstand tot de arbeitsmarkt!